USA: homosynagoge var terrormål

Windy City skriver om de to pakkene som nylig ble stoppet av myndighetene før de kom fram til Chicago, som var fylt med eksplosiver. Ifølge avisas kilder var det menigheten Or Chadash som var adressat for den ene av pakkene. Or Chadash er en synagoge for «lesbiske, homofile, biseksuelle, transkjønnede/transseksuelle jøder, deres familier, venner og kjære.» Jeg vet ikke hvordan terrorister velger sine terrormål, men homofile jøder er vel ikke en urimelig målgruppe sett fra enkelte ytterliggående muslimers synspunkt. (Men nå var vel bombene uansett tenkt å sprenges i god tid før de nådde bestemmelsesstedet.) Det er godt at det gikk bra.

gay-Jew-mobile
(Photo: Eric Allix Rogers, «gay-Jew-mobile«, Creative Commons-lisens Attribution, Noncommercial, Share Alike)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s