USA: Barnehomobokpris

Den amerikanske bibliotekforeningen (American Library Association) deler ut en rekke bokpriser. Rekka blir nå enda et hakk lenger, siden de skal begynne å dele ut «Stonewall Children’s and Young Adult Literature Award». Dette skriver de i en pressemelding, hvor det står at «Barnebøker om LHBT-erfaringer er viktige hjelpemidler for å undervise toleranse, aksept og viktigheten av mangfold. Vår nasjon består av ulike kulturer og livsstiler og det er viktig for foreldre, undervisere og bibliotekarer å ha tilgang til kvalitetsbarnebøker som representerer et spekter av kulturer.» (365gay)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s