Spania: Homofile kysset i protest mot paven

290/365 [...This!]
(Foto: Jiuck Gómez, «290/365 […This!]«, Creative Commons-lisens Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 Generic)

Jeg har tidligere nevnt planene om prostest mot paven under hans besøk i Barcelona. I går var dagen der, og det sies at rundt 200 protesterte ved å kysse hverandre idet paven kom til La Sagrada Familia. Dette som en avdempet protest mot pavens og den katolske kirkes stadige angrep på homorettigheter. De protesterende ble litt borte i folkehavet, ifølge rapportene, men i nyhetsbildet fikk de protesterende oppmerksomhet. (CBC)

Da paven ankom Spania fikk han seg til å si at landet er rammet av «aggressive secularism like we saw in the 1930s». Dette ble til og med tolket som en støtte til Francoregimet, skjønt det nok er å gå litt langt i vrangvillig tolkning. (Toronto Sun)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s