Kina: stadig flere åpne homofile

People’s Daily Online skriver at forholdene for homofile i Kina er under stadig bedring. «China’s LGBT community is making amazingly fast progress. Even five years ago, it would have been difficult to imagine a place like the one where we are now,» sier Lorri Jean says, som besøker et senter hvor LHBT-folk kan møte andre og få juridisk eller psykologisk hjelp. Stadig flere homofile kommer også ut av skapet.

Men samtidig er det alltid en fare å se på det som skjer i Beijing og andre storbyer og tro at det gjelder alle de over en milliard innbyggerne i landet. Det er nok fortsatt vanskelig for de aller fleste homofile i Kina å få respekt fra familie og venner.

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s