Indonesia: Obamas homofile nanny

For mange amerikanere er det nok litt suspekt å ha bodd i utlandet, så Barack Obama, som hadde deler av oppveksten i Indonesia, er derfor verd å holde øye med. Bedre blir det neppe av at Obama hadde en åpent homofil mann som nanny mens han bodde i Jakarta: «Hans barnepasser var en åpent homofil mann som, i tråd med Indonesias avslappede holdninger til homoseksualitet, hadde et forhold til en lokal slakter. […] Barnepasseren ble senere med i en gruppe transvestitter kalt «Fantastic Dolls», som, som så mange andre transvestitter som er en del av Jakartas gatebilde, underholdt folk med dansing og volleyball.» Selv om Obama så langt har vært ganske ineffektiv når det gjelder homorettigheter, vil jeg heller ha ham i det hvite hus enn alternativene… (New York Times, via Advocate)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s