Brasil: Fengsel for kyssing

At en 18-åring kysser en 13-åring kan gi grunn til bekymring. I Brasil kan det i tillegg gi fengselsstraff. Det er en 18 år gammel gutt i Sao Paolo som nå sitter arrestert. Han kysset en 13-årig gutt i vestibylen på en kino, og kan nå tiltales for voldtekt med en strafferamme på 14 år. Denne bloggen handler ikke om generelt straffenivå for kyssing av barn, men det reises spørsmål ved om politiet ville ha kommet med den samme reaksjonen hvis 18-åringen var en kvinne. Hvis noen har eksempler på brasiliansk rettspraksis i så måte, er jeg interessert… (G1, tipset av Pål)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s