Norge: Vold mot homofile i Arendal

Leif Jacobsen har blitt slått ned på åpen gate i Arendal tre ganger, første gang da han var 17 år og siste gang da han var 22. Han vurderer nå seriøst å flytte fra Arendal til Oslo. Det er trist (men ikke overraskende) å lese at det fortsatt er slik enkelte steder i Norge. (TV2)

(Oppdatering: TV2 har en oppfølgersak hvor LLHs Bård Nyhus sier at «Min påstand er at de som har negative holdninger og er utøver vold, ønsker å tydeliggjøre sin egen maskulinitet.» Det er nok riktig. Derfor bør samfunnet være enda tydeligere på at de som utøver vold bare oppnår å tydeliggjøre at de er duster.)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Norge: Vold mot homofile i Arendal

  1. 4barns mor sier:

    Det er ikke maskulinitet som vises når homofile utsettes for slikt, snarere mangel på det. Synes jeg!

    Arendal er en vanskelig by for homofile, – det har jeg hørt fra før og kjenner til selvmord. Sånn sett vil nok Leif Jacobsen oppleve Oslo som mye bedre,- det skal mye til for å skille seg ut der. Da jeg selv bodde der en periode for 20 år siden, ble jeg kjent med homofile som hadde «emigrert» fra bygda i Nord-Norge til Oslo. En nødvendighet for å kunne være seg selv.
    Bor på Sørlandet, men byen «min» er til nå forskånet for den slags blind vold mot homofile, og jeg håper det fortsetter slik. Det er merkelig at folk skal ha så mange problemer med seg selv at de må mobbe, slå og trampe på andre for å føle seg viktigere og bedre. For min del så blåser jeg en lang marsj i om folk er homofile, lesbiske eller hetero,- jeg har da ikke noe med andres legning og seksualliv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s