Uganda: Homofile bak terrorangrep, påstår søppelavis

Rolling Stone, søppelavisa i Uganda som har outet mange homofile under overskriften «Hang Them», har nå heldigvis fått «munnkurv» fra domstolene når det gjelder outing av enkeltpersoner. I avisa 13. november tar de for seg terrorangrepet 11. juli som drepte minst 64 personer. Rolling Stone mener at terroristene var knyttet til «the evil homosexuality world».

Joda, det er komisk. Men det er først og fremst alvorlig. Når aviser hisser opp homohat på denne måten, parallelt med at mange homofile er blitt outet, er veien kort til mer organiserte angrep på homofile. Situasjonen i Uganda må tas på alvor. (Box Turtle Bulletin)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s