Storbritannia: Homofile kommer ut stadig tidligere

En internettundersøkelse som Stonewall har gjort, kan tyde på at homofile kommer ut mye tidligere enn før. 1500 homofile og bifile ble spurt. De over 60 år oppga i snitt å ha kommet ut 37 år gamle, mens de under 18 kom ut da de var 15 i snitt. (Pink Paper)

De metodiske problemene ved undersøkelsen er naturligvis svært lett å få øye på: de som er under 18 nå, kan umulig ha kommet ut av skapet ved 37 års alder. Skulle undersøkelsen holde vann, måtte man ha gjort en tilsvarende (internettundersøkelse?) for 42 år siden. Men likevel: hadde man gjort en liknende undersøkelse for 42 år siden, ville neppe mange av de som nå er 60 ha kommet ut av skapet enda. Det at mange kommer ut alt før de er 15 år, det er en positiv nyvinning.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s