Sør-Korea: Student kastet ut av universitetet pga homofili

En 24 år gammel filippinsk student ble kastet ut av studentboligen sin i Sør-Korea da medstudentene oppdaget at han var homofil. Når universitetet hadde tatt fra ham studentboligen, tok de også fra ham stipendet, fordi det var gitt under forutsetning av at han bodde i studentboligen. Deretter tok de fra ham studieplassen, fordi han ikke kunne betale for den. Studenten selv sier: «Jeg visste ikke at min drøm om å studere i Korea kunne smuldre opp på grunn av min seksuelle identitet… Jeg er så trist når jeg tenker på hvordan koreanske seksuelle minoriteter behandles så dårlig.» (Gay Asia News)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s