Film: Magnus Mork vant internasjonal homofilmpris

Magnus Mork har vunnet Irisprisen i Cardiff for filmen «Samaritanen». Irisprisen er Cardiffs internasjonale homokortfilmpris. Samaritanen handler om en nordmann som møter en asylsøker og om forholdet som oppstår mellom dem.

Juryens begrunnelse: «The Jury felt that The Samaritan demonstrated deft and nuanced filmmaking: it told such a big, urgent story of real relevance in a small film. It was so beautifully shot, and through the filmmaker’s masterly technique took us as viewers on a journey through place, people and characters and allowed us to creep into inscrutable corners.

It is a film about human fears, trust, betrayal and also about political and social machinations told through an intimate personal encounter. We want to see much much more from this director».(Irisprize.com, via LGBT Asylum News)

Filmen ble også vist på Skeive filmer i september.

(Offentliggjøringen var 9. oktober, men det er tross alt en anelse bedre å være sent ute enn å unnlate å nevne det i det hele tatt…)

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s