Marokko: En liten homogruppe er i aktivitet

Marokko har en homogruppe som heter Kifkif. På et møte i anledning den nasjonale LHBT-dagen 4. november skrev gruppa et brev til myndighetene med påminnelse om de menneskerettighetsbrudd LHBT-befolkningen er utsatt og de menneskerettighetskonvensjoner Marokko har undertegnet.

Talsmannen Karim Al-Samiti holdt tale, som blant annet inneholdt denne sterke appellen: «Nok av å fremmedgjøre ungdommen og tvinge dem i eksil utenlands, hvor de lider av ensomhet og separasjon! Nok av å ødelegge framtida til folket vårt og frata dem deres rettigheter som borgere! Nok tårer!» (LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s