Storbritannia: Barn lærer at homofile skal drepes

Mer enn 5000 barn i Storbritannia går på «skoler» utenom skoletida hvor de lærer det offisielle saudi-arabiske pensum. De lærer hvordan hender og føtter skal kuttes av på tyver og hvor motbydelige jøder er. I en tekst beskrives at straffen for homoseksualitet er døden og at det diskuteres om den mest korrekte dødsstraffen er steining, brenning eller å kastes ut for en klippe.

Skoleinspektoratet Ofsted har ikke slike private, «fritidsskoler» i sitt mandat, men ser på om de bør få dette med i vurderingene sine i framtida. (BBC, via VG)

Det er motbydelig at man lærer opp barn i hat på denne måten, men BBCs Panorama fortjener all ære for gravende journalistikk. Det er neppe mulig å få bukt med dette ved regulering alene, her trengs langvarig holdningsarbeid.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

17 svar til Storbritannia: Barn lærer at homofile skal drepes

 1. Lurifaks sier:

  Ja, da er det bare å begynne å kappe hender og føtter av alle muslimer i Norge som har stålet, svindlet trygd og utført forikringssvindel.
  Alle muslimske homoseksuelle kan steines etter behov. Fortrinnsvis på søndager slik at folk flest kan få muslimsk underholdning.

  • bjornsm sier:

   Nåvel, jeg vil nok nøye meg med å jobbe med å overbevise alle muslimer jeg har kontakt med om at folk som har stjålet ikke bør hugges hendene av og at homoseksuelle ikke bør drepes.

   Strengt tatt mener vel de fleste muslimer i Norge dette allerede, så jeg kan nøye meg med å støtte dem.

  • Bertil sier:

   Hadde vi kappet hender og føtter av alle muslimer i Norge som har stjålet, svindlet trygd og utført forsikringssvindel hadde vi jo ikke hatt noen til å kjøre drosjene våre lenger.

   • bjornsm sier:

    Og hvis vi hadde kappet hender og føtter av alle ikke-muslimer i Norge som har gjort det samme, ville vi jammenmeg ha trengt alle drosjene vi kunne ha fått, for det ville ikke ha vært så mange som kunne kjøre selv.

 2. Lasse sier:

  Likte måten artikkelen sluttet.

  «Storbritannias utdanningsminister Michael Gove sier til BBC at det er uakseptabelt med antisemittisk materiale i britiske skoler.»

  Sikkert bare VG som får det til å høres ut til at, antisemitisme er ikke ok!
  Men det andre, drap av homser og lemlesting av tyver, er ikke så veldig viktig…

 3. Eirik sier:

  Vi må huske på at dette er deres kultur.

  Vi har ingen rett til å sitte på vår høye hest og si at vår kultur er bedre enn deres kultur. Det er rasisme!

  Vi har mye å lære av andre kulturer, det er det som kalles kulturberikelse. Det er mye mer spennende å leve med forskjellige kulturerer enn bare å bo i ett kjedelig blendahvitt Norge hvor alle tenker likt.

  Husk at en kultur er så mye mer enn mat og dans. Det er også menneskesynet og hvordan vi løser konflikter, lov og straff. Da må vi også godta at dette er deres regler på dette området.

  Å prakke vårt syn på dem er kulturimperialisme!

  • bjornsm sier:

   Jeg tror det er mulig å respektere andres kultur og samtidig insistere på at det finnes noe som bør være generelle menneskerettigheter for alle mennesker. Akkurat det synet er ikke spesielt oppsiktsvekkende – det er det som også ligger bak diverse menneskerettighetserklæringer.

   Der kultur bryter menneskerettighetene, må menneskerettighetene gå foran…

  • mhm sier:

   Nei, men så bor de i vårt land også da. Det respekter ikke norske mange sier at norske er dumme som faen, og de klager om hvor dårlig norge er i moskeene dems også. Så må VI respektere dem? Vi respekter dem, men de kan ikke respektere oss…

 4. Trond sier:

  Er det egentlig så ille om dem dreper homoseksuelle da? Skal dem lissom være fritatt for alt? Hva dem mener jødene driver med har vi ikke lovhjemmel til å kritisere.

  Lik straff for likt arbeid, uansett legning eller etnisk tilhørlighet mener nå jeg.

  Eller som ole ivar’s eller hva dem het på åttitallet så flott sa, kill ’em all! 🙂

 5. Thomas sier:

  Nå er ikke jeg homo, men ethvert menneske som er i stand til å tenke selv, tar selvsagt avstand fra noe slikt som denne middelalderske tankegangen. Vi har jo koranskoler her til lands også, men jeg håper at dette svineriet ikke bedrives der.

 6. PERVERSE BRITISKE HOMSER DREPER BARN. sier:

  Hittil er det bare jøde-vestlige perverse homser som dreper og torturerer muslimske barn.
  Perverse homser og pedofiler kjennetegner den syke perverse sadistiske jøde-vestlige verden.

  • bjornsm sier:

   Som dere ser, prøver jeg å være forsiktig med modereringen i denne bloggen, men her var jeg nær å klikke «useriøs». Men det er sikkert humoristisk ment, så jeg får godta det…

 7. Gud sier:

  så noe som gjorde meg meget trist i dag. : http://www.youtube.com/watch?v=FP6xQ2fDzcg

  Er det sånn at de extreme har rett?. er dette en krigføring som er farligere en kjemi og biologisk? , vell er jo absolutt biologisk. hvor får dem hatet fra?.
  det tyter over med propaganda på nettet, og hvorfor er dem som ikke tror så viktige for dem som tror?. en god relgion ville være en som bare involverer den som tror, ikke at dem som ikke gjør det skal bli berørt av den. altså noe man kan gjøre på fritiden i privat sfære.
  Jeg tolket relgionsfrihet som at jeg kunne få slipe maset.

  • bjornsm sier:

   Joda, videoen er litt trist.

   Men jeg synes ikke den viser det verste av indoktrinering. Å lære et lite barn noen regler og en masse ord som skal sies i passende rekkefølge, er ikke den verste siden av indoktrinering. Det verste er når barna overtar det hatet de blir lært og overtar det syn på verden som lærerne har. Så selv om undervisningen av dette barnet har vært «effektiv» i å få henne til å si de riktige tingene, kan jeg ikke være sikker på at den har vært «effektiv» nok til at hun ikke tar avstand fra for eksempel jødehat senere.

   Men jeg er helt enig med deg: religionsfrihet må også innebære frihet fra religion.

 8. hanyoumaru sier:

  relgion vil altid forbli sammfunnets største motstander. ingen samfunn vil bli perfekte med «svarte sider» (nei dette var ikke et rasistisk utrykk, det er hva jeg å mine kaller relgions styggeste sider.) alle relgioner har noe imot alle oss «unormale» ikke bare muslimer. på den måten er så og si ateister de beste thing å være i denne verden.

 9. Daayiee Abdullah sier:

  @Eric, salaam. No one is advocating their culture is «better.» We can say, Norwegian laws are better in respecting human rights than shari’ah laws as used in Muslim states. We can say in Norway, shari’ah laws cannot be the basis of Norwegian law, and in addition, such thinking should not be taught to anyone in Norway, period. The majority of human beings in the world are for the UNHR standards, and not from know-it-all religionists (doesn’t matter which faith) who only see everything through the lens of their literal interpretations of their sacred books. If they believe that gays should be killed, then they should leave Norway immediately (never to return) and live in a Muslim state that honors the institutionalization of oppression through physical and mental brutality and the murder of queer Muslims.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s