Kenya: Homolivet i Nairobi er en linedans

LGBT Asylum News bringer en interessant artikkel om homolivet i Kenya. Forfatteren beskriver et forsøk på å leve livet til fulle i egne homosammenhenger, men samtidig vite at det hele kan ta slutt når som helst hvis tilfeldig vold eller overgrep rammer.

This society’s perception of us is usually negative, and tends to be worse for queer communities from lower socio-economic backgrounds. You would think it would be enough that life punishes them for being financially crippled, but they are often stigmatised, discriminated against, and bashed (even by the police) simply because of their sexuality. The majority believe it is a lifestyle, a choice, a vice that can be changed with proper medical care, divine intervention, and exorcism prayers. They can’t believe that people are queer just because they are. The things the majority does to ‘reform’ queer people usually leave one to wonder whatever happened to the values of humanity.

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s