Malaysia: Egen vri på «It Gets Better»

«It Gets Better»-prosjektet er i ferd med å gå tom for futt etter at alle som er noe i USA har laget sine egne videoer som skal fortelle homofil ungdom at «Ting blir bedre». Barack Obama har laget sin, Joe Biden har laget sin, Hillary Clinton har laget sin og Justin Bieber har laget sin. For å nevne noen få.

I England har statsministeren vært tidlig ute. Men ellers er det mange land hvor ikke et eneste menneske har laget en slik video. Det kan naturligvis være fordi det ville være en løgn å love at ting blir bedre. Eller at ingen er åpne homofile.

Nå har imidlertid det som blir kalt Malaysias første «It Gets Better»-video kommet. Gabrielle Yong, en 21 år gammel student, forteller om eget selvmordforsøk og om livet for øvrig. Og hun sier ikke at ting nødvendigvis blir bedre, men at «ting vil bli bedre for LHBT-folk, men jeg tror at det er et viktigere budskap enn det… Ting kan bli bedre eller ting kan bli verre for det er slik livet fungerer. Men det er viktig å merke seg at uansett hva resultatet skulle bli selv om det blir verre, bare hold ut likevel og gjør noen andres liv bedre». (Fridae)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s