Taiwan: Tre åpne homofile kandidater ved lokalvalgene

Det er lokalvalg på Taiwan til helga. Det skal velges borgermestre i fem store byer, det skal velges lokale bystyrer og det skal velges bydelsledere. Det er første gang at det er tre åpent homofile kandidater ved valgene: Wang Ping (王蘋) er uavhengig kandidat i Da-an (大安) and Wenshan (文山)-distriktene i Taipei. Song Jia-lun (宋佳倫) er kanddiat for De Grønne i Zhongzheng (中正) og Wanhua (萬華)-distriktene i Taipei. Og Wang Chung-ming (王鐘銘) er kandidat for De Grønne i Shihmen (石門), Sanjhih (三芝), Bali (八里) og Tamsui (淡水)-distriktene i såkalte Xinbei City (som forsåvidt også er en del av storbyen Taipei). (Fridae)

Dette er jo en fin ting, men kampen om makten på Taiwan står nå vanligvis mellom KMT (Kuomintang) og DPP (Democratic Progressive Party), så det blir en ekstra stor merkedag den dagen et av disse partiene stiller med åpent homofile kandidater.

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s