Film: Hjertebank på kino

I dag har Xavier Dolans nye film «Hjertebank» (Les amours imaginaires) premiere på kino. Xavier Dolan er 21 år gammel, men har allerede hatt to filmer på filmfestivalen i Cannes og hadde viktige roller i begge som skuespiller.

«Hjertebank» handler om Francis og Marie. De er gode venner. Men en dag møter de drømmemannen Nicolas, og livet blir aldri det samme… Mer skal jeg ikke fortelle, men jeg referer fra det jeg skrev da jeg hadde sett filmen på Skeive filmer tidligere i år:
«How does it feel going through life as a gorgeous guy? How do people react? What responsibility do you have for their behaviour, and what effect does your gorgeousness have on your relationships with others?

This movie makes me think of a very different movie; Death in Venice (Morte a Venezia), wherein Tadzio knows that he can get Gustav von Aschenbach to his knees (metaphorically speaking, no pun intended) just with a little smile. Of course, Tadzio can’t resist the temptation to smile – and can we blame him? Should we?

Although not altogether pleasant, this is a very interesting movie.»

(se også filmanmeldelse hos gaysir)

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

1 svar til Film: Hjertebank på kino

  1. Tilbaketråkk: Frankrike: Homovennlige Cesarnominasjoner | Homonytt fra hele verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s