Botswana: Første åpne lesbiske par

Avisa The Voice Botswana har en artikkel om et lesbisk par som fant hverandre i «personlig»-annonsene i avisa og nå har vært sammen i ti måneder. De er strålende fornøyd med livet, og det er en veldig positiv artikkel. De planlegger å reise til Johannesburg og gifte seg. (Lez get real)

I kommentarfeltene under artikkelen kommer det fram at alt ikke er så rosenrødt likevel – det er mange negative holdninger til homofili i Botswana. En person skriver at «God truly hates homosexuality», en annen skriver «they are driven by demons and worshipping the darkness». Men det er også støttende innlegg. Det er nok viktig for homokampen i Botswana at de får noen åpne homofile i media.

(At dette lesbiske paret er det første som er åpne offentlig er det naturligvis vanskelig for meg å kontrollere, men det påstås det i avisen.)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s