Senegal: Mer vold mot homofile

Vold mot homofile i Senegal blir mer utbredt, ifølge en rapport fra Human Rights Watch. Rapporten gir detaljer fra en rekke tilfeller av vold mot homofile, for eksempel mishandling fra politiet og den rene tortur. I Senegal er homoseksualitet straffbart, noe som gjør homofile til enkle ofre for politiet. I rapporten påpekes det også at den politiske retorikken mot homofile tar seg opp når det nærmer seg valg – Senegal har nytt valg i 2012, og det er betydelig fare for at volden vil eskalere fram mot det. (Human Rights Watch)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s