USA: Forhandlinger i Senatet om DADT

Det blir mye USA-politikk i denne bloggen. Det skyldes jo at det er ganske mye dramatikk om «Don’t Ask, Don’t Tell» (DADT) i det amerikanske senatet for tida. Nå virker det som at en avstemning om DADT kan komme hvilken dag som helst – alt som skal til er en enighet mellom majoritetslederen Harry Reid og republikaneren Susan Collins. Hennes stemme er alt som skal til for å sikre at republikanernes motstand mot å ta saken opp til avstemning blir overkjørt, og i en avstemning vil fjerningen av DADT få klart flertall. Inntil videre er det imidlertid høyst uklart om Reid og Collins vil komme fram til en avtale. (Towleroad)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s