Iran: Radio for homofile iranere

Radio Zamaneh, en eksilradiostasjon for iranere, har i seksten måneder hatt en egen skeiv del, hvor skeive iranere får en kanal for å utveksle erfaringer om sine egne liv. Iranske bloggere sender sine historier inn til kanalen. Det viste seg fort å være et behov for enda mer informasjon om hvordan det var å leve som skeiv i Iran, og i løpet av de seksten månedene har en rekke programmer gått på lufta. Slik bidrar radiokanalen til en iransk homobevegelse – ute og hjemme. (LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s