Norge: Nye toner fra Islamsk Råd

Den nye generalsekretæren i Islamsk Råd i Norge, Mehtab Afsar, har et annet syn på homofili enn lederen Senaid Kobilica. Kobilica har reist tvil om det i det hele tatt finnes homofile muslimer i Norge, for eksempel, og mente at de uansett kunne telles på en hånd. Og dessuten at de burde behandles. Afsar, derimot, sier at «Jeg ser ikke et behov for å behandle homofile. Jeg har ikke noe moralsk ansvar for å fortelle folk hva som er bra for dem og ikke. Min jobb i Islamsk Råd er å tilrettelegge for muslimer de utfordringer de møter i hverdagen, og jobbe for å skape et fredelig og harmonisk samfunn.» Han sier dessuten at han har en homofil frisør. (Morgenbladet)

(Jeg vet forresten ikke om min frisør er homofil – jeg har ikke spurt.)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s