Kambodsja: Rapport om LHBT-folks situasjon

Kambodsjas Senter for menneskerettigheter har utgitt en rapport med tittelen «Å komme ut i kongedømmet: lesbiske, homofile, biseksuelle og transpersoner i Kambodsja». Der beskrives situasjonen for LHBT-befolkningen i landet. I Kambodsja står buddhismen sterkt, noe som gjør at det ikke er så militant motstand mot homofili som i kristne og muslimske land. Men likevel risikerer LHBT-befolkningen å støtes ut av familien sin og dermed stå svakere stilt enn andre. Familien er jo en viktig førstelinjetjeneste når man har problemer i Kambodsja. (Gay Asia News)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s