Argentina: Boom for homobrylluper

I Argentina har homobryllup tatt av etter legaliseringen tidligere i år. Vanesa Marini i Gay Planners forteller: «Vi har organisert alt fra store, crazy diskofester med hvite limousiner og show, til intime seremonier for kun noen få fra familien og venner. Vi regner med at 2011 blir året for homobryllup her i Buenos Aires.» Homofile bruker ofte store summer på bryllupene sine.

For bryllupene er viktige. Arturo Lodetti har vært sammen med sin Héctor i 25 år, og sier «I flere tiår har vi vært sett på som andreklasses borgere. Før juli var det slik at hvis kjæresten min hadde en ulykke ville jeg ikke bli regnet som nærmeste pårørende, selv om vi har vært sammen i et kvart århundre. Nå er vi like i lovens øyne.» (Guardian)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s