Palestina: Vanskelig homseliv

Blikk nr. 1/11 inneholder et intervju med Sameh og Muhammad, to homofile venner i Ramallah. De forteller om en vanskelig tilværelse som åpne homofile: «Når vi går på gata, kaster folk stein etter oss. De roper og kommenterer. Det er en del av hverdagen vår.» […] Det finnes ingen lov mot homoseksualitet. «Men det er heller ingen lov som beskytter oss. Vi blir stadig trakassert av politiet. De arresterer oss ikke, men de kan finne på å ta oss med på stasjonen og sikte oss for prostitusjon som et påskudd».

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s