India: Politiet raider sexparty i Saharanpur

Homoseksualitet er tillatt i India. Likevel raidet politiet i helga en bursdagsfest i Saharanpur med mange homofile gjester. De arresterte 13 personer (av over hundre deltakere på festen). Politiet gikk til aksjon etter å ha fått tips om mistenkelige personer, og arrestasjonene kom på grunnlag av offentlig «objectionable» oppførsel.

«Dette er uhørt i Saharanpur» uttaler en lokal lærer. I kommentarfeltet til saken i Times of India skriver en person: «dear sir, all these westurn gay thing is now allowed in our culture. v must stop these gay people from having sex because then they increase in population and soon our bautiful culture country will be full of them.» Hm. Vedkommende trenger litt «blomster og bier»-undervisning… (The Times of India, via Queerty)

Oppdatering: Les også Parvez Sharmas kommentar til pressedekningen av dette i The Guardian.

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s