Storbritannia: Homofile får barn – og reaksjoner

De siste dagene har det vært flere saker i Storbritannia om homofile som får barn. Som nevnt fikk Elton John og hans David Furnish et barn 25. desember. BBC valgte å markere det ved å intervjue Stephen Green, en mann som tidligere har gitt støtte til forslaget om dødsstraff for homofile i Uganda. Han var – ikke overraskende – kritisk til at Elton John og hans mann fikk et barn. (Pink News)

Er dette en ny stil fra BBC? Vil de heretter lete etter en negativ vinkling hver gang noen får barn? I folkedypet er det da nok av folk som mener at feite/gamle/fattige/arbeidsløse/dumme (stryk det som ikke passer) mennesker helst ikke bør få barn – skal de intervjues hver gang et barn blir født? (Oppdatering: Les også om taiwanske Next Media sin usmaklige, animerte versjon av nyheten hos Pink News.)

I en helt annen sak opplevde Charles and Lynn Lowden å miste sin 20 år gamle sønn, Charlie, etter komplikasjoner etter en operasjon i fjor. I ettertid har de fått vite at Charlie er biologisk far til barna til Lynns søster Sarah Ashman og hennes partner Claire. Han tilbød seg nemlig å være sæddonor da paret strevde med å få barn. Dermed fikk Charles og Lynn vite at barna de trodde var deres nevø og niese, også var deres barnebarn. (Daily Mail)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s