Ymse homonyheter de siste dagene som aldri fikk egne blogginnlegg

Det blir en del nyheter som ikke blir til egne innlegg i denne bloggen, men som likevel fortjener å nevnes. Kanskje jeg rett og slett skal lage noen slike oppsamlingsheat av og til for å nevne saker som jeg ikke har laget fulle innlegg om?

Dette gjelder den homofile kullgruvearbeideren som går til rettssak mot arbeidsgiveren for trakassering, det gjelder Bobby Beltran som ble banket opp og skjelt ut i Austin, Texas og det gjelder den ugandiske bloggeren som opplever at søstera ikke vil feire det homofile parets 10-årsdag. Ingen av disse sakene vil få store overskrifter i norske aviser, men viser ulike sider ved livet som homofil rundt om i verden.

Det er en rekke slike saker: I Australia har det kommet en dom som gir private adopsjonsbyråer rett til å diskriminere homofile, i Arizona, USA, prøvde politikerne å fjerne homofiles helsestøtte, men det endte opp med at kun heterofile samboere ble rammet. En Fox News-reporter beskriver en nyhetssak han aldri laget, om homofile soldater i Irak og Afghanistan. Det har vært demostrasjoner i Bangkok mot landets ikke-stemme i FN om drap på seksuelle minoriteter.

Og vi nevner videre:

Det var mange grunner til at disse ikke fikk egne innlegg. Noen av dem er fra USA, og jeg prøver bevisst å redusere mengden USA-stoff i bloggen (med varierende hell). Noen inneholder så lite informasjon at det ikke er nok til to setninger en gang. Og noen fikk jeg bare aldri tid til å ta for meg. Men nå er de da i det minste nevnt…

Og så er det naturligvis hundrevis av homonyheter som jeg verken har nevnt i egne innlegg eller her. Gi meg gjerne tips hvis det er viktige ting jeg overser!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s