Tyrkia: Myndighetene oppløser homoorganisasjon

En domstol i Bursa i nordvest-Tyrkia har bestemt at homoorganisasjonen Rainbow LGBT Association skal oppløses. Bakgrunnen er påstander om prostitusjon. Organisasjonens leder Öykü Evren Özen sier at de vil anke avgjørelsen, men at hvis den blir opprettholdt, vil de starte en ny organisasjon. (LGBT Asylum News)

27. desember ble dessuten Facebookgruppa MorEl Eskişehir stengt av Facebook. Som vanlig kommer Facebook med en standard intetsigende begrunnelse, om at grupper som støtter «narkotikabruk, nakenhet eller voksenmateriale, vold og brutalitet, diskriminering og terrorvirksomhet, ikke er tillatt». (QX.se)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s