USA: James Franco: «Kanskje jeg rett og slett er homo?»

James Franco, skuespilleren kjent fra Spider-Man, Howl, Milk, Sonny osv., blir ustanselig spurt om hvorfor han tar så mange homseroller, og om han selv kanskje muligens kan være homofil. Det hjelper jo ikke at han også har regissert en homsekortfilm (The Feast of Stephen, vist på Skeive Filmer i 2010).

I et intervju med Entertainment Weekly har han gitt en utførlig forklaring: «Det er mange andre grunner til å være interessert i homofile karakterer enn å selv ha lyst til å gå ut og ha sex med gutter. Og det er også mange andre aspekter ved disse karakterene jeg er interessert i, i tillegg til deres seksualitet. Så, på en måte er det tilfeldig, på andre måter ikke. Jeg mener, jeg har spilt en homofil mann som lever på 60- og 70-tallet, en homofil mann som vi framstilte på 50-tallet og en på 20-tallet. Og alt dette var perioder hvor det å være homofil offentlig var mye vanskeligere. En del av det jeg er interessert i er hvordan disse folka som levde anti-normative livsstiler tolererte motstand. Eller, vet du, kanskje jeg rett og slett er homo.» (Lez Get Real)

Forutsigbart nok er det bare den siste setningen som får oppmerksomhet – og som også nådde overskriften i denne bloggen…

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s