Brasil: Forskning på dagdrømmene til brasilianske michês

I et forskningsprosjekt om brasilianske menn som selger sex til homofile turister fra Nord-Amerika og USA («Fare Tales and Fairy Tales: How gay sex tourism is shaping the Brazilian dream«), undersøker Gregory Mitchell hvordan «consumerism» bidrar til å forme framtidsdrømmen til de brasilianske mennene (michês): «Jeg ser opp mot hverandre de eksotisiserende fantasiene til turistene med de konsumeristiske dagdrømmene til michês, som ofte ser sexarbeid med menn som en av de få veiene til forbruk og mulig migrasjon. […] Mine funn viser at, for michês, er muligheten til å delta i konsumerkulturen en mer dominerende tanke enn diskusjoner om sex eller AIDS.»

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s