USA: Homofil fotomodellsønn ikke kjæreste med sin mor

I USA har det vakt oppmerksomhet at den 40 år gamle, tidligere Victoria’s Secret-modellen Stephanie Seymour ruslet rundt på stranda med noe som kunne være en ny flamme – men som viste seg å være hennes sønn Peter. Bildene hvor de holdt rundt hverandre og nusset på hverandre fikk en noe annen tone da folk forsto at det var mor og sønn. Sønnen går imidlertid ut i media og avkrefter at han er sin mors kjæreste: «Jeg vil gjerne få si at jeg er åpent homofil. I min alder er moren min og jeg nesten som venner, og jeg snakker med henne om alt (og ja, vårt forhold er nok litt annerledes på grunn av min seksualitet).» (Seher.no)

Ja, slike problemer kan du få når folk går rundt og tror at du er heterofil. Jeg er mest bekymret for at det neppe kan være lett å sjekke opp noen potensielle kjærester med mora hengende rundt seg på den måten.

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s