Brasil: 250 homofile drept i 2010

Grupo Gay da Bahia (GGB) har satt seg fore å dokumentere drap på homofile i Brasil. De har funnet 250 tilfeller i 2010, basert på oppslag i media. Dette er en økning på over 25 prosent fra året før. Mørketallene er sannsynligvis også store, for det er ikke alle drap hvor media rapporterer om ofrets seksuelle legning.

Luiz Mott, lederen for GGB, mener at regjeringen til Luiz Inacio Lula da Silva må ta sin del av ansvaret: det har vært mye ord og lite handling fra den kanten: «Regjeringen har, til tross for de beste intensjoner, ikke møtt det viktigste behovet, som er å garantere livet til homoseksuelle.» (LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s