Canada: «Money for nothing» forbudt på radio

Dire Straits’ hit fra 1985, «Money for nothing», ble i går (!) forbudt å spille på radio i Canada, på grunn av ordet «faggot». Canadian Broadcast Standards Council konkluderte med at selv om ordet «faggot» en gang var akseptabelt, er det nå uakseptabelt.

Da diskusjonen var oppe i 1985, sa Mark Knopfler at han var i tvil om det var en god idé å skrive sanger i tredjeperson – sanger som handler om andre personer. «Sangeren i ‘Money for Nothing’ er en real ignorant […], en som ser alt i økonomiske termer. Fyren har en motvillig respekt for rockestjerner. Han ser det som at, vel, det er ikke arbied og likevel er gutta rike; det er en god svindel.» (Towleroad)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s