Nederland: Homofil ungdom snakker om sex

Nå har det vært veldig mye «It Gets Better» i det siste – videoer av godt voksne mennesker (for eksempel Barack Obama) som forteller ungdommen at «det vil nok bli bedre». Da er det, som Queerty antyder, litt godt at også homofile ungdommer får slippe til litt. I Nederland har en gruppe laget en del videoer hvor de snakker om ting som ungdom interesserer seg for – å være homofil, treffe andre, komme ut, ha sex…

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s