Forskning: Nytt om homofile bukker

«The development of male-oriented behavior in rams» er tittelen på en forskningsartikkel publisert i «Frontiers in Neuroendocrinology». Det er Charles E. Roselli, Radhika Reddya og Katherine Kaufman som har oppsummert forskningen, og konkluderer med at «Selv om vår forståelse av de biologiske determinantene og underliggende neurale substrater som regulerer seksuell tiltrekning og partnervalg langt fra er komplett, drøfter vi overbevisende resultater som støtter ideen om at neurale stubstrater som regulerer seksualpartnerpreferanser organiseres under fosterutviklingen før fødselen. Utfordringen for framtidig forskning blir å konstruere et integrert bilde av hvordan hormoner, gener og erfaringer former seksualpartnerpreferanse.»

Så det så. Jeg beklager eventuelt mangelfull oversettelse.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s