USA: Blogg prøver å vise at vi ble født slik

Born This Way er en blogg med et klart formål: den vil vise folk at homofile er født slik. Det gjør den ved å få leserne til å sende inn barnebilder av seg selv som hinter om at de er homofile. (panbladet)

Dette er på en måte nesten det motsatte av det boka GayKids gjorde – den samlet barnebilder av folk som i voksen alder er skeive, og viser (slik jeg leser den) ganske tydelig at man ikke kan se på barn om de er/blir homofile eller hetero eller noe annet.

Bloggen Born This Way forsøker å få fram at homofile ikke har valgt det selv, men tvert imot er «født slik». Men risikoen er at den viderefører fordommen at man kan se på homofile barn at de er homofile. Det synes jeg er skummelt.

Ser du på barnebildet av meg at jeg var/ble homofil?

Bjørn som barn

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s