USA: Homofile Chris Colfer fikk Golden Globe

Golden Globe er som kjent en prisutdeling med mange priser. I natt gikk prisen i kategorien «Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Series, Mini-Series or Motion Picture Made for Television» til Chirs Colfer, som spiller Kurt Hummel i Glee.

I takketalen la han inn en hilsen til ungdom: «To all the amazing kids that watch our show, and the kids that our show celebrates that are constantly told ‘no’ by the people and the environments, by bullies at school that they can’t be who they are or have what they want because of who they are, well (holds up award)…screw that, kids!» (Towleroad)

For øvrig fikk også Natalie Portman pris for «Best Performance by an Actress in a Motion Picture – Drama» for rollen i filmen Black Swan. (Her er det filmen og ikke skuespilleren som har noe med homofili å gjøre…)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s