Iran: To homoseksuelle unge menn dømt til døden ved steining

I Iran har to unge menn, Ayub og Mosleh, hhv 20 og 21 år gamle, blitt dømt til døden ved steining. De ble dømt etter at myndighetene fant en video på deres mobiltelefoner som viser at de hadde sex med en 17 år gammel mann. De skal drepes førstkommende fredag.

17-åringen skal ha forklart at han ble voldtatt av de to mennene, men menneskerettighetsaktivister forteller at homoseksuelle ofte beskyldes for voldtekt, og rettssaker som omhandler homoseksualitet får sjelden en grundig og rettferdig rettssak i Iran. (Pink News og LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s