USA: Hjemløse så lesbiske ut – fikk ikke hjelp

«The House of Mercy»-hjelpestasjonen for hjemløse i Columbus, Georgia, kastet ut to hjemløse fordi de så lesbiske ut. Bobby Harris, sjefen for hjelpestasjonen, sier at «praktiserende homofile» ikke er velkomne uansett hvilken nød de er i. (Lez Get Real)

«House of Mercy» drives av kristne, men tydeligvis ikke av «praktiserende kristne», for kristendommen har da noen setninger om barmhjertighet her og der. For øvrig er «praktiserende homofile» et artig begrep, fordi det virker som at de som bruker det mener at man praktiserer homofili kun ved å ha sex, ikke for eksempel ved å forelske seg i noen av samme kjønn…

Det hører med til historien at de to «lesbiske» hjemløse ikke faktisk var lesbiske. Hjemløse var de, derimot.

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s