USA: Homser dropper religion og får energi til andre ting

Ok, overskriften er en svært fortettet versjon av sammendraget av en artikkel jeg ikke har lest. Men det er ihvertfall tilfelle at Heriberto Vallescorbo har gjennomført en studie av sju latinamerikanske homofile menn som har gått vekk fra sin religion på grunn av religionens holdning til homoseksualitet. «Resultatene indikerer at det å gå bort fra religionen ser ut til å ha kanalisert energi til andre utviklingsoppgaver, inkludert komme ut-prosessen, helse, karriere og forhold. Å gå bort fra religionen ga en periode med «renselse» fra religionens «introjeksjon», noe som til slutt tillot utforskning av andre spiritualiteter og åpenhet for åndelige opplevelser.» (Gradworks)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s