Portugal: Forskere forsker på homofobi

I en artikkel i Journal of Applied Social Psychology skriver Amanda L. Mahaffey, Angela D. Bryan, Tiffany A. Ito og Kent E. Hutchison om et forskningsprosjekt hvor de ville se på «teorien om at noen menn opplever antihomofile holdninger på grunn av en defensiv reaksjon på usikkerheter rundt sin egen seksualitet». Forskningen gikk ut på å vise 132 menn «sexually explicit material», og se på reaksjonene. De som på forhånd hadde rapportert betydelige antihomofile holdninger, utviste mindre positive reaksjoner enn andre, men så ikke ut til å oppleve defensive reaksjoner, skal man tro artikkelens sammendrag.

Så da vet man det.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s