Frankrike: Internettchatting om usikker sex bidrar til usikker sex

En spørreundersøkelse blant 2058 franske menn som har sex med menn, viser at selv blant menn som hadde intensjoner om å bruke kondom, var det signifikant sammenheng mellom onlinechatting om ubeskyttet analsex og ubeskyttet analsex ved møte i virkeligheten. Forskerne tolker dette som at det er grunn til å være skeptisk til påstandene om at fantasier online ikke har implikasjoner for hva man gjør i det virkelige liv.

Philippe C. G. Adam, Dean A. Murphy og John B. F. de Wit: When do online sexual fantasies become reality? The contribution of erotic chatting via the Internet to sexual risk-taking in gay and other men who have sex with men. Health Education Research (2011)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s