Norge: God medlemsvekst for LLH

IMG_6801crop

LLH hadde 2342 medlemmer ved utgangen av 2010. Dermed har organisasjonen mer enn tatt igjen det de tapte i 2009 (da de var nede i 2069 medlemmer), og har flere medlemmer enn i 2008, da 2317 var medlemmer. (Blikk og Gaysir)

Dette er ganske overraskende. Organisasjonens store kampsak i 2007-8 var ekteskapsloven, og da denne saken var vunnet våren 2008 sto organisasjonen med en rekke saksområder, men ingen tabloidvennlige kampsaker. For eksempel er det å få lærere til å undervise mindre heteronormativt et enda langsommere arbeid som aldri vil krones med seier ved et konkret vedtak. Disse tallene tyder på at mange ser at disse sakene likevel er viktige, og dessuten at medlemsskapet har positive effekter i det daglige liv.

(Undertegnede er selv LLH-medlem og aktiv i LLHs arbeid med læremidler.)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s