USA: Menn tilgir konas lesbiske forhold, kvinner tilgir ikke

I en forskningsstudie utført av Jaime C. Confer og Mark D. Cloud har 700 collegestudenter blitt spurt om sine holdninger til utroskap. Den viser – som så mange andre studier – ulike holdninger til homoseksualitet fra kvinner og menn. 50 prosent av mennene i undersøkelsen sier at de vil fortsette å forholdet til en kvinnelig kjæreste som har vært utro med en kvinne, mens bare 22 prosent vil fortsette hvis hun har vært utro med en mann.

28 prosent av kvinnene i undersøkelsen vil fortsette å være sammen med en mannlig kjæreste hvis han har hatt et sidesprang med en kvinne, men bare 21 prosent hvis han har hatt et sidesprang med en mann.

En spekulasjon i artiklene om studien er at menn vil koble kvinnens homoseksuelle utroskap som en mulighet til en trekant, mens kvinner av en eller annen grunn ikke har samme reaksjon. (UPI.com)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s