Frankrike: Ble sexavhengig homofil av medisin?

En franskmann påstår at han har blitt avhengig av homosex etter å ha tatt GlaxoSmithKlines medisin «Requip», en medisin mot Parkinsons. Han ble også avhengig av internettgambling og mistet sparepengene på det, og han ble også avhengig av sex og viste seg fram på internett.

Han krever over 3,5 millioner kroner i erstatning, og det kan vel tenkes at han har en god sak, siden GlaxoSmithKline i ettertid har satt på en advarsel på medisinen som sier noe sånt som at «Noen mennesker som tok medisiner som denne utviklet spilleproblemer eller andre intense behov og oppførsler som var uvanlige for dem, slik som økte seksuelle behov eller oppførsel.» (On Top Magazine)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s