USA: Lesbisk par får lov å gå sammen på skolearrangement

Desiree (“Dez”) Shelton og Sarah Lindstrom er 18 år gamle. De ble valgt til «“Snow Days Pep Fest Royalty Court», hva nå det måtte være, og skulle ifølge tradisjonene gjøre entre sammen på «Snow Days»-skolefesten. Det syntes skolen var problematisk, så de endret brått reglene. De var redd det ville skape reaksjoner fra de andre elevene om to elever av samme kjønn kom sammen. (LGBTQ Nation)

Det hadde de forsåvidt rett i. For da Dez og Sarah ankom festen, etter først å ha gått til rettsak og fått skolen til brått å endre mening igjen, ble de møtt med jubel fra elevene. (Advocate)

Det er alltid trist når skoler – av alle – legger seg så langflate for elevers (og foreldres) påståtte negative holdninger at de ikke tør å ta det standpunktet som vil bidra til å forbedre holdningene. I denne saken endte det heldigvis godt til slutt, men ikke alle elever tør å gå til rettsak mot sin egen skole…

(Oppdatering: se også bilde av det søte paret hos Queerty.)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s