Japan: Guvernør kritiseres for homofobi

Guvernøren i Tokyo, Shintaro Ishihara, kritiseres for et par utsagn han har kommet med om homofile. should immediately retract his recent statements denigrating lesbians and gay men, Human Rights Watch said today. 3. desember sa han at «vi har homofile som dukker opp til og med på TV. Japan har blitt altfor utemmet.» 7. desember fulgte han opp med følgende kraftsalve: «Jeg tror at det er noe som mangler hos homoseksuelle. Det kan være noe genetisk. (…) Jeg så en homoparade, og jeg syntes riktig synd på dem. Det var par med menn og kvinner, men det føltes som om de hadde en eller annen mangel.» (Human Rights Watch)

Trist for Tokyo å ha en slik guvernør.

Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s