Norge: Skeiv Ungdom fortsetter samarbeidet med Kenya

Internasjonalt arbeid har blitt en stadig viktigere del av arbeidet til både LLH og Skeiv Ungdom. Nå har Skeiv Ungdom igjen fått penger fra Landsrådet for Norges barn- og ungdomsorganisasjoner (LNU) til et samarbeid med Kenya, som innebærer at norske ungdommer reiser til Kenya og omvendt. «Det hele starter med et tre ukers langt forberedelseskurs i regi av LNU og Fredskorpset (som finansierer LNU Utveksling). Deretter følger et fire måneder langt opphold i Norge før de reiser til Kenya i like lang tid. 1-2 måneders etterarbeid følger når de norske representantene kommer hjem,» skriver Gaysir. Utlysningen (for de som er interesserte i å reise) kommer i mars.

Les også om saken i Blikk.

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s