Bosnia og Hercegovina: Ingen framgang for LHBT-folk

Skeiv Ungdom har nettopp vært på seminar i Sarajevo, og kan melde om at det ikke er merkbar framgang for homofile i Bosnia og Hercegovina. Eirik Rise i Skeiv Ungdom skriver i Ny Tid at framgangen på det juridiske området de siste årene ikke er til særlig hjelp. Homoseksualitet ble avkriminalisert i 1998 og det ble innført antidiskrimineringslover i 2003 og 2008, men disse ble innført etter press utenfra og uten indre vilje til å følge dem opp.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s